Nis

Sayın yazar Muhammed Zeki Mirzaoğlu okulumuz öğrencileriyle buluşup güzel bir söyleyişi gerçekleştirmiştir.

Nis

Sayın Yazar Davut OKÇU Öğrencilerle Söyleşi Gerçekleştirdi.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Melek ÖZLÜK MUAY THAİ müsabakalarında  Batman İl İkincisi olmuştur.  Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi: Mart ayı etkinliği Mesneviden Hikayeler. Hikaye kartları oluşturma ve okuma.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı

Şbt

Dilimizin Zenginliği Projesinin Şubat ayı etkinliğinden Deyimler Ve Atasözlerinin bütün sınıflarda drama etkinliği şeklinde anlatılması ve Tüm sınıflarda Atasözü ve Deyim Resimleme Etkinliği

OKULUMUZDA SIFIR ATIK PROJESİ İLE DOĞANIN KİRLENMESİNE SON

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yönelik Batman İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube tarafından 6 şubat 2024 tarihinde Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri Konulu Eğitim Düzenlendi. Kendilerine Teşekkür Ederiz.

Ara

Okulumuz Arapça öğretmeni Şüheda GÜNEŞ CİHANGİR , öğrenciler ile işbirliği içinde 18 Aralık Dünya Arapça Günü etkinliği düzenlediler

Kas

Okul Temelli Mesleki Gelişim Programları kapsamında Uzman Öğretmen Müslime Alpaydın Doğan tarafından yaratıcı düşünceyi ve problem çözme yeteneğini geliştirme adına okulumuz ögretmenlenlerine 27-28 Kasım 2023 tarihlerinde Robotik ve Kodlama(Temel Düzey) Eğitimi verilmiştir. Öğretmenlerimiz bu eğitimin öğrencilere teknik beceriler kazandırıp aynı zamanda yaratıcılıklarını ve problem çözme yeteneklerini geliştime konusunda yardımcı olacağını ifade etmişlerdir. Eğitimimiz verimli geçmiş olup öğretmenler istifade ettiklerini dile getirmişlerdir.

Ekm

Kişisel Gelişim Uzmanı ve aynı zamanda Eğitimci Yazar olan Serkan EKMEN okulumuz öğrencileriyle buluştu. Zaman Yönetimi üzerine öğrencilerimizin sıklmadan istifade edebileceği eğlenceli bir sunum gerçekleştirdi.

Haz

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Abdullah Sevgili bu yıl itibari ile emekli olacağından öğretmen ve öğrencilerimiz kendisi için sürpriz bir etkinlik gerçekleştirdiler.

May

İş sağlığı güvenliği haftası nedeniyle okulumuzda bir çok etkinlik yapıldı.

May

Okulumuz Öğrencileri Batman Anadolu Lisesinde Batmandaki Tüm merkez ve köy Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşem Matamtik Dostları olimpiyat yarışmasına katılım sağladılar.

May

Bu Yıl mezun olacak 12.Sınıf Öğrencilerimiz için coşkulu bir mezuniyet töreni yapıldı.