Turgut Özal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

ZİYAGÖKALP MAH. 1706 SK. TURGUT ÖZAL KIZ ANADOLU IHL BLOK NO 2A MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Turgut Özal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bizler bilgi toplumunun gün geçtikçe artan bilgi arayışını karşılayabilmek, maneviyatını artırabilmek için eğitim, öğretim, topluma hizmet görevlerimizi arttırmak, var olan değerlerimiz doğrultusunda demokratik, dürüst, tarafsız, adil, hoşgörülü, sevgi dolu, iletişime açık, çözüm üreten, önce insan anlayışına sahip bireyler yetiştiren eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliğiyle ilimiz ve Türkiye genelinde Başarılı ve Örnek Okul olmaktır.
Misyon
Turgut Özal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve okul yönetimi olarak bizler; okulumuz için belirlenmiş mesleki eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, bulunduğu çevreye ışık tutan, maneviyat kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek eğitimde iyiyi, güzeli, doğruyu öğrencilerimize Turgut Özal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kalitesiyle sunmak için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
İNGİLİZCE, ARAPÇA
OTOBÜS, MİNİBÜS
ZİYA GÖKALP MAH. 1706 SOKAK NO:2/A BATMAN/MERKEZ
İL MERKEZİNDE
HALI SAHA MAÇLARI, BASKETBOL MÜSABAKALARI, MASA TENİSİ MÜSABAKALARI.
TÜBİTAK BİLİM ŞENLİKLERİ