Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu Mümkün Projesi Kapsamında Yapılan Şiir Okuma ve İlahi Okuma Yarışmasında Dereceye girenler ödüllendirildi. İlahi Dalında Dereceye giren öğrencilerimiz Gayse AZİ, Siyam Hazal ONAT, Ayşegül İNAL ve Şiir okuma dalında dereceye giren öğrencilerimiz Zeyla TUNÇ, Yüsra BAYKAN, Rana ŞİMŞEK adlı öğrencilerimize Cuma günü İstiklal marşı öncesi Voleybol topu, Satranç Takımı Mangala Zeka oyunu gibi ödüller verildi. Ödüllerini veren okul müdürümüz Selman ÇINAR öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti. Böyle güzel çalışmaların okulumuzda devam edeceğini ve başarılı olan öğrencilerin de bu şekilde ödüllendidirileceğini dile getirdi.

24-12-202224-12-202224-12-2022

Yayın: 24.12.2022 - Güncelleme: 24.12.2022 14:56 - Görüntülenme: 201