May

2023  Yılı İmam Hatip Okulları Eylem Planı kapsamında Okul tanıtım ekiplerimiz okulumuzu tanıtmaya devam ediyor.

May

Okulumuz 9.sınıf Okuma Grubu Aylık kitap değerlendirme/kritiklerini yaptılar.

Nis

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte okulumuzda ramazanın manevi iklimi yaşanıyor.Öğretmen ve öğrencilerimiz çeşitli etkinliklerle ramazan ayının manevi ikliminden istifade  etmek için bir çok etkinlik gerçekleştiriyorlar.

Mrt

GÜVENLİ OKUL GEVENLİ EĞİTİM PROJESİ JAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

Şbt

Okulumuz Öğretmen, Öğrenci ve Velileri olarak hep birlikte el ele vererek deprem bölgesi için yardım kampanyası başlattık.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu Mümkün Projesi Kapsamında Yapılan Şiir Okuma ve İlahi Okuma Yarışmasında Dereceye girenler ödüllendirildi.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın Mutlu Aile Mutlu Çocuk Parolasıyla başlatmış olduğu ve 8 ana başlıkte eğitimlerin verileceği Aile Okula Projesi tüm yurtta başladı. Okulumuzda da eğitimler verilmeye başlandı.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Başlatmış olduğu Münkün Projesi Kapsamında okulumuzda Şiir Okuma Ve İlahi Okuma Yarışmaları düzenlendi.

Ara

Okulumuzda her hafta düzenli olarak Kitap okuma programları düzenlenmektedir.Belirlenen saatte tüm öğretmen ve öğrenciler ile temizlik personeli ve idareciler dahil olmak üzere okulda bulunan herkes kitap okuma programına katılmaktadır.

Ara

Okul Müdürümüz Selman ÇINAR Okul Temelli Mesleki Gelişim Hizmetiçi Eğitimi Kapsamında Ankara da Eğitime katıldı. Eğitimden sonra Okul Müdürümüz Selman ÇINAR Okul Müdürü arkadaşları ile beraber Din Öğretimi Genel Müdürümüz Mehmet Nezir GÜL, Daire başkanlarımız Abdulhalık BAŞ ve İhsan ERKUL'u makamlarında ziyaret ettiler.